2016 ευχές για να επιτύχετε τους στόχους σας!

Ευτυχισμένο το 2016 Το νέο έτος ήρθε δυναμικά και ενώ είναι μόλις μια εβδομάδα εδώ έχει προλάβει να φέρει τον αέρα της ανανέωσης! Πολλοί από εσάς ήδη έχετε αρχίσει να βάζετε στόχους για το τι θα θέλατε να πετύχετε και άλλοι μπορεί και να σχεδιάζετε το πως ακριβώς θα τα καταφέρετε, πράγμα πολύ όμορφο και αισιόδοξο! Μια επιθυμία για πολλούς από εσάς είναι να αδυνατίσετε, είτε αυτό αφορά το να απαλλαγείτε γρήγορα από τα κιλά των διακοπών είτε αφορά πιο μακροπρόθεσμο πλάνο.

Τα κιλά μετά τις διακοπές Όσοι ζυγιστήκατε με το πέρας των εορτών μπορεί να είδατε τη ζυγαριά να ανέβηκε κατά τι. Αυτό είναι το πιο σύνηθες. Είναι λογικό με την τόση διαθεσιμότητα τροφής, την ποικιλία, τα καλέσματα, την αίσθηση ελευθερίας των διακοπών να παρεκτραπήκατε λιγάκι.Είναι επίσης κατανοητό να θέλετε να αλλάξετε, να έχετε τη διάθεση και την προσδοκία μιας πιο φροντιστικής ως προς τον εαυτό σας χρονιάς.

Ανασκουμπωθείτε. Ο δρόμος είναι μακρύς και θέλει σωστό σχεδιασμό, υπομονή, επιμονή, πειθαρχία, υποστήριξη, θέλει “στάσεις” που και που, θετική ανατροφοδότηση, αναπλήρωση των δυνάμεων, αναγνώριση των αδυναμιών και των “επικίνδυνων” στροφών που θα συναντήσετε. Οι περισσότεροι στόχοι που θα θέσετε για τη νέα χρονιά δε θα είναι εύκολοι και κάποιοι ίσως και να μην είναι επιτεύξιμοι στο παρόν, αυτό όμως δε σημαίνει οτι δεν αξίζει να προσπαθήσετε.

Καλή και δημιουργική χρονιά με 2016 ευχές για να επιτύχετε τους στόχους σας!
Γίνετε όπως ονειρεύεστε να είστε

This entry was posted in Diet Secrets. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *