Πρόληψη, όταν δεν ξεχνάμε να προσέχουμε τον εαυτό μας!

Η ΑΚΟΣ και το βιβλιοπωλείο “Free Thinking Zone” (Σκουφά 64 και Γριβέων) μας υποδέχτηκαν την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, για ένα απόγευμα διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Αυτή η εκδήλωση δεν ήταν μόνο για Καρκίνους ούτε για όσουν πάσχουν από καρκίνο. Ήταν μια σπουδή στο ανθρώπινο σώμα, ένα έργο πρόληψης. Διά χειρός… ΑΚΟΣ. «Άκος» στα αρχαία ελληνικά σημαίνει θεραπεία. Και αν κάποιοι δεν έχετε ακούσει τη λέξη άκος, σίγουρα θα ξέρετε τη λέξη πανάκεια, που σημαίνει θεραπεία για όλα (παν + άκος).

Ήταν μια ευκαιρία το κοινό να ενημερωθεί για τον καρκίνο και την πρόληψή του. Με μια αισιόδοξη ματιά, έγινε σαφές πως ο καρκίνος και αντιμετωπίζεται και προλαμβάνεται. Δεν είναι ταμπού, είναι νόσος της εποχής με πολλές μορφές. Επίσης, τονίστηκε η συνεισφορά των εθελοντών στο πλαίσιο της ομάδας. Μέσα από το μοίρασμα προσωπικών εμπειριών και την αλληλεπίδραση παρέχεται πρακτική και ψυχολογική υποστήριξη.

Σαφώς δεν υπάρχει καλύτερη θεραπεία από την πρόληψη! Ενημερωθείτε για την ΑΚΟΣ  εδώ: http://akos-life.blogspot.gr/2012/10/blog-post_6861.html

 

This entry was posted in Diet Secrets. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *