Ένας αγώνας, πολλοί νικητές στο greece race for the cure 2012!

Χτες το πρωί (30 Σεπτέμβρη 2012) πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο μια όμορφη πρωτοβουλία από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού ¨Άλμα Ζωής”.

Με σύνθημα “Μαζί τρέχουμε για τη ζωή” πραγματοποιήθηκε ο 4ος Αγώνας Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure. Ο Αγώνας Race for the Cure® διοργανώνεται εδώ και 29 χρόνια σε περισσότερες από 140 πόλεις παγκοσμίως από την Αμερικάνικη Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure®. όπως λένε οι διοργανωτές “Στόχος είναι να μεταδώσουμε σε όλο τον κόσμο ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Γιατί … όλοι μαζί μπορούμε!” Καθένας μπορούσε να συμμετάσχει είτε στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ. είτε στον Περίπατο 2χλμ. και με τη συμμετοχή του να δώσει ένα μήνυμα ενάντια στον καρκίνο μαστού!

Όπως και οι 13.000 συμμετέχοντες έτσι κι εμείς φορέσαμε τα μπλουζάκια μας και τρέξαμε για να στηρίξουμε αυτή την πρωτοβουλία!

Πραγματικά συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή, στους εθελοντές αλλά και στους survivors! Συγχαρητήρια σε όλους όσους είναι ευαισθητοποιημένοι και στηρίζουν με όποιο τρόπο μπορούν τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Συγχαρητήρια σε όσους προάγουν την πρόληψη της νόσου. Η ενημέρωση, η στήριξη, η ελπίδα, ο αγώνας είναι σημαντικά συστατικά της επιτυχίας.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στη δράση και του συλλόγου πατήστε εδώ: http://www.almazois.gr/gr/main.php

 

This entry was posted in Diet Secrets. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *