Μουσείο σοκολάτας από τη σοκολάτα υγείας Παυλίδη!

Μια παράδοση χρόνων συνεχίζεται από τη Σοκολατοποιία Παυλίδη. Το 1999 διοργανώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Σοκολάτας Παυλίδη και αποτέλεσε ένα μοναδικό γεγονός που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε ένα χώρο με παράδοση και άρωμα σοκολάτας!

Πράγματι, η εν λόγω σοκολατοποιία γιορτάζει φέτος τα 150 χρόνια της και με αφορμή αυτό  δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να επισκεφθούν το πρωτότυπο μουσείο πίσω από το Εργοστάσιο Παυλίδη στις 29 και 30 Ιανουαρίου. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την ιστορία της σοκολάτας, να δοκιμάσετε μικρές λιχουδιές και να ζήσετε μια υπέροχη εμπειρία γνώσης και απόλαυσης! Ειδικά για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν παιχνίδια και δραστηριότητες στις οποίες θα μπορούν να λάβουν μέρος.

Μη διστάζετε! Πηγαίνετε με τα παιδιά σας, τα ανήψια σας, τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας.. είναι μια ευκαιρία! Το Μουσείο Σοκολάτας θα στηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και θα το βρείτε στην οδό Πειραιώς 135, με ώρες λειτουργίας 10:00 το πρωί έως 20:00 το βράδυ.

Για περισσότερες λεπτομέριες διαβάστε εδώ

This entry was posted in Diet Secrets. Bookmark the permalink.

2 Responses to Μουσείο σοκολάτας από τη σοκολάτα υγείας Παυλίδη!

  1. Pingback: Γιορτή Σοκολάτας στο The Mall Athens | Diet Secrets

  2. Pingback: Το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας ανοίγει τις πύλες του στην Αθήνα | Diet Secrets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *