Υπέροχη εκδήλωση με την υποστήριξη της ΑΚΟΣ και της ΤΟΓΜΕ

ΤΟΓΜΕ και ΑΚΟΣ

ΤΟΓΜΕ και ΑΚΟΣ

Στις 18 Φλεβάρη πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Badminton ενημερωτική εκδήλωση με θέμα : “Good business is healthy business” την οποία οργάνωσε η ΤΟΓΜΕ (Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Manager & Επιχειρηματιών της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων) σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΑΚΟΣ.

Έναν πολύτιμο οδηγό τρόπου ζωής και καλών συνηθειών που θα μας εξασφαλίσει καλή υγεία και μακροημέρευση, χαρτογράφησαν επιστήμονες από το χώρο της υγείας και ειδικοί του ευ ζην, στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης.

Για την αξία της πρόληψης που προϋποθέτει σωστή ενημέρωση που μετατρέπει την πληροφορία σε συνείδηση, μίλησε η Πρόεδρος της ΑΚΟΣ Δρ. Δέσποινα Κατσώχη η οποία επισήμανε ότι η πρόληψη δεν είναι μία λέξη αλλά καθημερινή δράση.

Τον καθοριστικό ρόλο της διατροφής στην εξασφάλιση και στη διατήρηση της καλής μας υγείας αναφέρθηκε η ιατρός διατροφολόγος Ευγενία Παπαδήμα υπογραμμίζοντας ότι είμαστε θύματα των επιλογών και των συνηθειών μας.

Με την πρόεδρο της ΑΚΟΣH μουσική παράσταση Tango Greco πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΑΚΟΣ «Καρκίνος: Θεραπεία Σώματος και Ψυχής» στο πλαίσιο της Πανελλαδικής εκστρατείας της με τίτλο «Σπουδή στο ανθρώπινο σώμα-Πρόληψης έργα» για την ενημέρωση, την πρόληψη και την θεραπεία του καρκίνου. Η ΑΚΟΣ έστειλε το μήνυμα: «Αγαπώ και φροντίζω το σώμα μου».

This entry was posted in Diet Secrets. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *