Πρόσκληση σε δείπνο με τα ανθρώπινα δικαιώματα… από τη Διεθνή Αμνηστεία.

10 Δεκεμβρίου 2010 – Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Πρόσκληση σε Δείπνο με τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (10/12) και στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Μαραθωνίου Γραμμάτων 2010, η Διεθνής Αμνηστία συνδυάζει, επί τέταρτη συνεχή χρονιά, τη γεύση με τον ακτιβισμό, διοργανώνοντας τη δράση «Taste For Justice», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου, σε 35 εστιατόρια της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια ενός εκλεκτού δείπνου στο εστιατόριο της επιλογής τους, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν τις ιστορίες ανθρώπων από όλον τον κόσμο που διεκδικούν τα δικαιώματά τους, αλλά και να τους στηρίξουν με τον πιο απλό τρόπο: υπογράφοντας μια κάρτα συμπαράστασης και ελπίδας ή στέλνοντας ένα sms πίεσης προς τις κυβερνήσεις των χωρών τους. Αναμνηστικά σουβέρ της δράσης «Taste For Justice» θα περιμένουν του επισκέπτες σε όλα τα τραπέζια, για να θυμίζουν ότι η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας μπορεί να αποτελέσει μέρος της καθημερινότητάς μας.

Πραγματικά μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία και αξίζει να συμμετέχουμε όλοι! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site.

This entry was posted in Νέα - Ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *