Αναμνήσεις από την 3η Διατροφική Εκπαιδευτική συνάντηση

Τη Δευτέρα 20 Μάη πραγματοποιήθηκε η 3η Διατροφική Εκπαιδευτική συνάντηση με θέμα “Η εικόνα σώματος και η σχέση της με τη διατροφή”. Βρίσκομαι λοιπόν στην ευχάριστη θέση του απολογισμού αυτής της προσπάθειας:

Ευχαριστώ όλους όσους ήρθατε και συμμετείχατε με διάθεση να συζητήσετε και να συνδιαλλαγείτε. Πραγματικά ήταν υπέροχη η πολυφωνία, η διαφορετική σκοπιά από την οποία προσεγγίσατε το θέμα! Ξέρω οτι το απολαύσατε όσο εμείς!

Ευχαριστώ την ψυχολόγο Αγγελική Ζαφειροπούλου και που μας υποδέχτηκε για μια ακόμη φορά στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της! Με την κ. Ζαφειροπούλου είχατε την ευκαιρία να κάνετε βιωματικές ασκήσεις και να συζητήσετε το θέμα της εικόνας σώματος σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης.

Ευχαριστώ επίσης θερμά την κ. Ζένια Προϊου για τις υπέροχες δημιουργίες της!Το Something Sweet by Zenia μας γλύκανε με τα υπέροχα cake pops και μας δρόσισε με την υπέροχη σούπα γκασπάτσο!

Τέλος ευχαριστώ την κ. Δήμητρα Αναστασάκη για τις υπέροχες και χειροποίητες σαπουνοδημιουργίες της, που αποτέλεσαν και τα δωράκια που έλαβαν οι συμμετέχοντες στο τέλος.

Μας συγκίνησε όλους το εξής βίντεο της Dove και το μήνυμα είναι οτι όντως είσαστε πιο όμορφοι/ες από όσο νομίζετε!

Όλοι μαζί για μια αναμνηστική φωτογραφία!

Λίγο πριν ξεκινήσουμε...Ευχαριστούμε το Therapy-center.gr

Τα υπέρχοχα cake pops by Zenia!Οι σαπουνοδημιουργίες της Δήμητρας!

Οι συμμετέχοντες κι εγώ!

This entry was posted in Diet Secrets. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *