Γιορτή Ελιάς 2011

Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα για δεύτερη φορά στη Γιορτή Ελιάς!

Η εκδήλωση, που είχε σκοπό να ενημερώσει το κοινό για τα οφέλη της βρώσης ελαιολάδου και τον προϊόντων του, έλαβε χώρα το Σάββατο 23 Ιουλίου στον τόπο καταγωγής μου, τον Κακόβατο Ν.Ηλείας.

Ήταν μια ευκαιρία προώθησης και στήριξης της τοπικής, και όχι μόνο, παραγωγής ελαιοκάρπου και των προϊόντων του, που αποτελούν πηγή πλούτου και υγείας για όλους. Το ελαιόλαδο έχει αντιοξειδωτικά, λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας κατά των καρδιαγγειακών νοσημάτων και ορισμένων καρκίνων, είναι πολύ θρεπτικό και συστήνεται να είναι η κύρια πηγή λίπους στη διατροφή μας.

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία! Χαίρομαι για την πρωτοβουλία, την οργάνωση και την υλοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης και εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλες..

This entry was posted in Νέα - Ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *